Project Binnenpark voorlopig uitgesteld

Project Binnenpark voorlopig uitgesteld

Binnenpark is een van de woningbouwprojecten in ontwikkeling in de nieuwbouwwijk RijswijkBuiten. Inmiddels zijn er al diverse woningbouwprojecten gerealiseerd en staan er voor de toekomst nog veel mooie projecten op het programma. Voor het in verkoop brengen van het project zijn wij van vele factoren afhankelijk. Momenteel heeft de Raad van State een tussenuitspraak gedaan naar aanleiding van een beroep van DSM tegen het bestemmingsplan voor Parkrijk. Dit heeft als gevolg dat er een vertraging in het ontwikkelproces voor het project Binnenpark is ontstaan. Graag benadrukken wij dat de woningbouw in RijswijkBuiten niet ter discussie staat.

Uiteraard vinden wij dit ook zeer vervelend. Over de verdere voortgang van dit project zullen wij u, zodra er nieuws is, op de hoogte houden.

Voor meer informatie over RijswijkBuiten verwijzen wij graag naar de website: www.rijswijkbuiten.nl

Binnenpark. Een echte buitenkans in RijswijkBuiten!

Binnenpark. Een echte buitenkans in RijswijkBuiten!

Wonen aan het 60 hectare grote Wilhelminapark is natuurlijk geweldig. Maar hoe zit het met rest van de omgeving? Maak je geen zorgen, Binnenpark in RijswijkBuiten is uitstekend bereikbaar. Eenmaal in Binnenpark woon je overal dichtbij:

De A4 is binnen 5 autominuten te bereiken en brengt je rechtstreeks naar de steden Rotterdam en Den Haag. Pak je de fiets dan ben je in 10 minuten in Winkelcentrum In de Boogaard. De sportclubs zijn dichtbij. De Rijswijkse hockeyclub en de wielrenbaan liggen aan het Wilhelminapark. Het centrum van Delft is zowel per fiets als met de boot gemakkelijk bereikbaar (10 fietsminuten) RijswijkBuiten heeft straks twee brede scholen voor lager onderwijs en opvang. Middelbare scholen zijn er in overvloed, zowel in Delft als Rijswijk. De dichtstbijzijnde vind je op nog geen 15 minuten fietsen van Binnenpark. Vanaf de Koningin Beatrixlaan pak je de bus naar Den Haag CS of Delft. Naar het theater? Zowel Delft als Rijswijk hebben een gevarieerd aanbod van grote en kleine voorstellingen. Uitgaan doet u natuurlijk in het stadshart van het pittoreske Delft. Maar ook aan De Vliet in Rijswijk zijn leuke terrasjes te ontdekken.